Even Voorstellen

Meer dan een transfer

Greeceonwheels is ontstaan ​​uit een samenwerking tussen de beste limousine- en taxidiensten van Griekenland, met de beste vertegenwoordigers van de toeristenindustrie. Ons doel is om een ​​unieke reiservaring te bieden aan zowel zakelijke als particuliere klanten die Athene en het Griekse vasteland bezoeken, tijdens hun zakelijke en vrijetijdsreizen. Onze dagelijkse betrokkenheid bij de transportsector zorgt voor maximale flexibiliteit van onze kant en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel naar onze klanten toe. We zijn er sterk van overtuigd dat onze grootste kwaliteit het vermogen is om onze passie over te brengen voor de plaats waar we zijn geboren. Onze persoonlijke ervaringen brengen elke plek die u bezoekt tot leven. Een bezoek aan Griekenland zou meer moeten zijn dan een reis, het zou een onvergetelijke ervaring moeten zijn.

Aangeboden Diensten

Luchthaven Vervoer

Een ervaren chauffeur met bewezen klantvaardigheden zal u ontmoeten in een voertuig naar keuze volgens uw vereisten...

Haven En Marina Vervoer

De haven van Pireaus is een van de meest populaire reisvarianten om Athene te bezoeken, 60% van alle inkomende toeristen kiest een cruiseschip om plaatsen te bezoeken...

Vasteland en eilanden

Een transfer van A naar B is belangrijk als u op reis bent en daar moet u op kunnen vertrouwen.
Daarom is onze samenwerking met de beste bus- en taxidiensten van Griekenlandg...

Dag En Meer Dag Excursies

En gezonde dosis lokale cultuur, je meenemen naar unieke bestemmingen die de gemiddelde reiziger niet kent en eeuwige herinneringen creëren, dit is waar wij naar streven...

Onze Chauffeurs

Geselecteerd team van lokale professionals...

Ons zorgvuldig geselecteerde team van lokale professionals heeft een schat aan ervaring en vaardigheden en zijn in staat om u en ongeëvenaarde service te bieden.

Ondersteund door de modernste voertuigen en technologische faciliteiten.

Wij staan ​​klaar om u op de meest efficiënte en gestroomlijnde manier te assisteren, met al uw transportvereisten hoe bijzonder ze ook kunnen zijn.

Boek nu

We kijken er naar uit om van je te horen

Please tell what type of transfer you want.
Typ alstublieft uw volledige naam.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Details Van Rondreizen

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vanaf de haven!
De chauffeur wacht op je op de aangewezen ophaalplaats, dicht bij het dok, met een bord met je naam en bedrijfslogo erop. Hij helpt u met uw bagage naar de plaats van bestemming.
Ontmoet de chauffeur vanaf de luchthaven!
De chauffeur wacht op u in de aankomsthal met een discreet bord met uw naam en bedrijfslogo erop. Hij helpt u met uw bagage en begeleidt u naar de plaats van bestemming.
Invalid Input